Menu
https://www.archibald.nl/reserveren-contact/routebeschrijving
   

  Direct reserveren?

  Reserveer een tafel bij Archibald in Bussum.

  Online reserveren

  Op naar Archibald

  Routebeschrijving

  Met de auto

  Vanuit Amsterdam
  Volg de A1 richting Amersfoort en neem afslag Bussum. 1e stoplichten rechts. Dan bij de 2e stoplichten linksaf de Brediusweg op. U ziet Archibald aan het eind van de Brediusweg aan uw rechterhand, direct voor de stoplichten.

  Vanuit Amersfoort
  Volg de A1 richting Amsterdam en neem afslag Bussum. Rechts aanhouden en ga bij de 1e stoplichten rechtdoor. Bij de 2e stoplichten gaat u linksaf de Brediusweg op. U ziet Archibald aan het eind van de Brediusweg aan uw rechterhand, direct voor de stoplichten.

  Parkeren

  Om te parkeren gaat u bij de stoplichten bij ons voor de deur linksaf. U kunt dan na circa 200 meter aan de linkerkant de parkeergarage (Brediusdam) inrijden. Deze garage zit voor het gemeentehuis. Tevens is het na 19 uur toegestaan om op plaatsen voor vergunninghouders vrij te parkeren.

  Parkeerplaatsen

  Met de trein

  Uitstappen op station Naarden-Bussum. Vanaf het station is het circa 5 minuten lopen naar Archibald. Via de Stationsweg loopt u richting de spoorwegovergang. Daar gaat u linksaf de Generaal de la Reijlaan op. Aan het eind van deze laan ziet u Archibald aan de overkant bij de stoplichten.