Menu
https://www.archibald.nl/reserveren-contact
   
  Online

  Reserveren

  Reserveren is mogelijk via het online reserveringssysteem. Wij proberen zoveel mogelijk rekening te houden met voorkeuren, echter is het niet mogelijk bij ons een specifieke tafel te reserveren. Dit geldt ook voor op het terras met betrekking tot schaduw of zon tafels. 

  Wilt u bij ons komen borrelen? Reserveren voor een borrel is niet mogelijk. Dit kunt u rechtstreeks bij aankomst doen. Houdt u er rekening mee dat tussen 18.00 uur en 21.00 uur borrelen bij ons vaak niet mogelijk is in verband met dinerdrukte. 

  Wilt u reserveren voor vandaag, Wij zijn vanaf 11.00 uur telefonisch bereikbaar. Let op ons reserverings systeem geeft op de dag zelf vanaf 2 uur voor uw gewenste aankomsttijd vol aan, ook als dit niet het geval is. Wilt u dan svp telefonisch proberen te reserveren.

  Reserveren met een groep. 

  Momenteel kunt u alleen reserveren voor een groep van maximaal 8 personen dit niet uit 1 huishouden komen. Let wel u wordt dan aan 2 tafels geplaatst. Wilt u met een groter gezelschap komen, verzoeken wij u per e-mail partijen@archibald.nl contact met ons op te nemen. 


  Maatregelen Covid-19

  • Via de website kunt u een reservering plaatsen voor het terras. 
  • Maximaal 4 personen per tafel (tenzij uit 1 huishouden)
  • Heeft u of één van uw gasten verkoudheidsklachten. Blijf dan thuis!
  • Houdt u aan de RIVM richtlijnen.
  • U word bij de ingang verwelkomd door een medewerker van het restaurant. Deze zal, na het afnemen van een korte gezondheid check, u begeleiden naar uw tafel.
  • Bij binnenkomst en bij toiletbezoek is er gelegenheid de handen te desinfecteren.