Menu
https://www.archibald.nl/reserveren-contact
   
  Online

  Reserveren

  WIJ ZIJN TIJDELIJK GESLOTEN VANWEGE DE CORONA MAATREGELEN. WIJ HOPEN U SNEL WEER TE KUNNEN ONTVANGEN. 

  Reserveren is mogelijk via het online reserveringssysteem. Wij proberen zoveel mogelijk rekening te houden met voorkeuren, echter is het niet mogelijk bij ons een specifieke tafel te reserveren. Dit geldt ook voor op het terras met betrekking tot schaduw of zon tafels. 

  Heeft u of één van uw gasten een dieetwens/allergie vernemen wij dit graag minimaal 48 uur van tevoren, zodat wij ook voor deze gasten een passend menu kunnen maken. Dit geldt ook voor veganisten, aangezien vegan gerechten niet standaard aanwezig zijn.

  Wilt u bij ons komen borrelen? Reserveren voor een borrel is niet mogelijk. Houdt u er rekening mee dat tussen 18.30 uur en 21.00 uur borrelen bij ons vaak niet mogelijk is in verband met dinerdrukte. 

  Wilt u reserveren voor vandaag, Wij zijn vanaf 14.00 uur telefonisch bereikbaar. Let op ons reserverings systeem geeft op de dag zelf vanaf 2 uur voor uw gewenste aankomsttijd vol aan, ook als dit niet het geval is. Wilt u dan svp telefonisch proberen te reserveren.

  Reserveren met een groep. 

  Wilt u met een groter gezelschap bij ons komen dineren of lunchen, verzoeken wij u per e-mail partijen@archibald.nl contact met ons op te nemen. 


  Maatregelen Covid-19

  • Wij controleren de QR codes. 
  • Heeft u of één van uw gasten Covid-19 gerelateerde klachten. Blijf dan thuis!
   • U word bij de ingang verwelkomd door een medewerker van het restaurant. Deze zal na het controleren van uw QR code, u begeleiden naar uw tafel.
  • Bij binnenkomst en bij toiletbezoek is er gelegenheid de handen te desinfecteren.