Archibald
Dinerkaart
Deze kaart is een indicatie van wat wij serveren en kan afwijken van de kaart die wij in het restaurant serveren.
Soep
Tom Kha Kai Met gamba, shiitake en verse koriander | 13,00 |
Voorgerechten
Carpaccio Met Parmezaan, pijnboompitten, kappertjes, rode ui en truffelmayonaise | 14,50 |
Dauphine van knolselderij v Met Hollandaise, nootmuskaat en selderij salade | 13,50 |
Vitello Tonnato Dungesneden kalfsvlees met mayonaise van tonijn en gefrituurde kappertjes | 15,00 |
Zwaardvis tartaar | 15,00 |
Coquilles en buikspek Met creme van bloemkool | 17,50 |
Salade Archibald Met coquille, gamba en kreeftenmayonaise | 19,50 |
Hoofdgerechten
Vegetarische rendang v Van oesterzwammen met adjar, rijst en sambal | 21,50 |
Heilbot Met geroosterde spruitjes, gerookte paling saus en appelstroop | 26,50 |
Gebakken zalm Met doperwt-wasabi creme en saus van Sake en soja | 25,00 |
Salade Archibald Met coquille, gamba en kreeftenmayonaise | 28,00 |
Eendenborst Met geroosterde groenten en saus van gepofte paprika | 26,50 |
Boeuf Bourguignon In Bourgogne wijn gestoofd rundvlees met aardappelpuree | 27,50 |
Tournedos van dubbeldoel rund Met gebakken paddenstoelen en morilles roomsaus | 35,00 |
Bijgerechten
Brood met tjap | 4,00 |
Glutenvrij broodje | 3,50 |
Friet | 4,50 |
Salade | 4,50 |
v = vegetarisch
Al onze gerechten kunnen sporen bevatten van alle voorkomende voedselallergenen, vraag uw gastheer/gastvrouw om meer informatie