Archibald
Dinerkaart
Deze kaart is een indicatie van wat wij serveren en kan afwijken van de kaart die wij in het restaurant serveren.
Soep
Lente uiensoep v | 8,50 |
Voorgerechten
Klassieke carpaccio Met Parmezaan, pijnboompitten, kappertjes, rode ui en zure roomdressing | 14,50 |
Beef tataki Met gamba in tempura, wasabi crunch en kerrie dip | 15,00 |
Coquilles Met spinazie, kerrie schuim en krokante parmaham | 16,50 |
Rendang Bun v | 14,00 |
Tonijn Tartaartje Oosters aangemaakt met schuim van Tom Kha Kai en sesam kletskop | 15,50 |
Spinazie Salade v Met geitenkaas, gedroogde tomaatjes, artisjok, cashewnoot en balsamico | 14,50 |
Hoofdgerechten
Saffraan risotto v Met gegrilde groenten en saus van pomodori Supplement gamba | 20,50 7,50 |
Tonijn Met gewokte groenten en Likkie Lakkie saus | 28,50 |
Entrecote Met roseval aardappel, gekonfijte knoflook en rode wijnjus | 26,50 |
Tournedos van dubbeldoel rund Met peperroomsaus, aardappelgratin en seizoensgroenten | 34,50 |
Rendang Indonesische runderstoof met witte rijst, sojoerboontjes, cassave en frisse komkommer Eventueel vegetarisch mogelijk met oesterzwam rendang | 23,00 |
Salade Archibald Met coquille, gamba, eendenlever en kreeftenmayonaise | 27,50 |
Bijgerechten
Brood met tjap | 4,00 |
Glutenvrij broodje | 2,50 |
Friet (klein/groot) | 3,50/4,50 |
Salade | 3,50 |
v Vegetarische gerechten
Al onze gerechten kunnen sporen bevatten van alle voorkomende voedselallergenen, vraag uw gastheer/gastvrouw om meer informatie